8 Elvek sikeres fogadás

16.02.2018 23:41

 

1) A fogadásokra ne hazárdjátékként, hanem beruházásként tekints

Ez a felsorolt pontok egyik legfontosabbja. A sikeres hosszútávi fogadások elérésének első lépése az, hogy megértsük: a fogadás nem minden esetben hazárdjáték. És ennek alapján kell hozzáállni. Felfogni azt a tényt, hogy saját csapat felépítésének legelején szükség van egy induló befektetésre – mint időt, mint pénzt illetően, és ez a fogadások tételéhez elengedhetetlen. Hogyha a fogadásokhoz mint businesshez fogunk viszonyulni, akkor az bőven megtérül! Amennyiben nincs elegendő pénz, illetve idő egy, árfolyamok és meccsek elemzését és kiértékelését végző saját komplex csapat felépítéséhez, havi pár cseh koronáért igénybe vehetők a mi  komplex csapatunk szolgáltatásai...

2) Ne hagyjuk magunkat a közvélemény által lebeszélni

Elég gyakran találkozhatunk azzal, hogy a fogadók adnak a többi fogadó tanácsára, még ha az Ön, vagy az Ön csapatának elemzései és tapasztalatai alapján a tipp éppen ellenkezően hangzana is. Őrizzük meg higgadtságunkat, és oly módon kössünk fogadásokat, ahogy az a legkedvezőbb – saját elemzéseink, tapasztalataink, információink, valamint saját csapatunk elemzései alapján.

3) Ügyelni az alapos elemzésre

Van egy angol közmondás: „proper preparation prevents poor performance“ [a megfelelő előkészítés megakadályozza a gyenge teljesítményt]. Az Ön csapatában kell lennie legalább egy tapasztalt elemzőnek (a mi VIP fogadások csapatunkban 2 ilyen állandó tag van, és néhány külső munkatársat is kihasználunk), aki egy kalap alá veszi az összes – nyilvánosan hozzáférhető – információt + az Ön csapatának tagjaitól beérkező valamennyi további információt (háttérinfók, árfolyamok alakulása stb.). Amennyiben nincs elegendő pénz, illetve idő egy saját minőségi és komplex csapat felépítéséhez, és mindennemű elemzést Ön akarna elvégezni személyesen, akkor arra a fogadásokra szánt idő legkevesebb 65%-a rámenne. Viszont szó ami szó, az ilyen „egyemberes“ munka soha nem hoz olyan eredményeket, mint egy jó minőségű, tanfolyamokat végzett, több fős csapattal magunk mögött. Tehát mindenki döntse el, hogy inkább egyszál egyedül akar-e fogadásokat kötni és naponta több órányi időt pazarolni az elemzésekre, háttérinfók felhajtására, árfolyamok böngészésére és azok fair value értékeinek kikeresgélésére, vagy hogy a hosszútávon nyerő fogadások bebiztosításához inkább ezeket az elengedhetetlen idegőrlő munkákat átengedni egy profi csapatnak. Ha Önt érdekli a második lehetőség, kattintson ide: http://milliomos-fogado.com/#clenstvi , és lépjen klienseink sorába.

4) Háttérinfók (kulisszatitkok) beszerzése

A nyilvánosan hozzáférhető elemzések és információk szép dolog, de minden esetben szükség van háttérinfókra is, mégpedig közvetlenül az egyes beavatott kluboknál otthonosan mozgó egyénektől. A sikeres fogadás tulajdonképpen magával hozza a kulcsemberekből kialakított hálózat létrehozásának szükségességét – háttérinfók nélkül ugyanis a fogadás csak hazárdjáték marad. A nyilvánosan hozzáférhető elemzések nem mondanak semmit Önnek a csapatban uralkodó hangulatról, a játékosok nyilvánosságra nem hozott apróbb sérüléseiről, sem például arról, hogy a srácok maguk is fogadást kötöttek (alsóbb kupákban)... A háttérinfók beszerzésének legjobb módja: kell a csapatunkba 2 - 3 „networker“, aki bővítik a külső kulcsemberek hálózatát. Amennyiben nincs elegendő pénz, illetve idő egy ilyen csapat felépítéséhez, meg kell próbálkozni beszerezni önerőből minél több kulcsember elérhetőségét. Foglalkozni kell az egyes csapatokban és klubokban otthonos ismerősök alkotta hálózat kialakításával. Vagy pedig egyszerűbb, ha megvásárol egy előfizetést nálunk, és a mi komplex csapatunk Ön helyett beszerzi a szükséges információkat...

5) Fedezze fel a bookmakerek hibáit

Elsőként próbáljuk közelebb hozni a fogadás „fair value árfolyama“ jelentését. Ehhez el kell mondani, miképp működik az árfolyamok fogadóirodák zöme általi kitűzése. A bookmaker, vagyis a fogadóiroda alkalmazottja, a meccs elemzését követően megsaccolja az eredményt. Mondjuk, legyen a bookmaker azon a véleményen, hogy a hazaiak nyerésének valószínűsége 50%. A hazaiak nyerő meccse árfolyamának fair value értéke tehát a bookmaker szerint 2.0. A fogadóiroda viszont nyereségre megy, ezért az árfolyam értéke, amelyre fogadások lesznek köthetők, 1.8 körüli lesz. A fogadóiroda ezzel a trükkel igyekszik a fogadó felekkel szemben előnyös helyzetben maradni, minden egyes fogadásnál. Szerencsénkre, a bookmakerek is csak emberek, és ők is hibáznak, így az általuk megállapított fair árfolyam érték olykor egy kissé sántít. Például, tegyük fel, hogy a hazaiak nyerő meccsének bookmaker szerinti fair árfolyama 4, a fogadók felé tehát 3,6 árfolyam érték van kiírva. A mi csapatunk – ami a sikeres fogadót képviseli – viszont saját elemzései alapján 2,7 fair value árfolyamot becsül meg, tehát a 3,6-os árfolyam egész jól kedvezőnek mondható fogadás megtételéhez (még akkor is, ha fennáll annak a veszélye, hogy a tipp nem jön be, hosszútávon ez egy tuti módszer a siker eléréséhez).

Csapatunk, ill. minden egyes sikeres fogadó feladata, hogy a bookmakerek ilyen mellélépéseit felfedje, és azokra tenni fogadásokat.

6) Ne hagyjuk magunkat befolyásolni érzelmeink által

Ezt ismeri mindenki: a perfekt és alapos előkészület ellenére, néha mégsem sikerülnek a dolgok. Vagy ellenkezőleg: épp túlságosan is jól sikerülnek. Egyik esetben sem hagyhatjuk magunkat elringatni az érzelmek által – sem negatív, sem pozitív értelemben. Ez mindkét esetben pénzveszteséghez vezet. A hosszútávú sikerrel járó fogadás kulcsa: betartani a fogadásra feltett letét ugyanolyan összegét, amit egy állandó jelleggel érvényes szabálynak vetünk alá (klienseinknek minden egyes fogadásnál adunk egy konkrét összeget képviselő tippet).

 

7) Tartsunk ki saját bankroll menedzsmentünk mellett

Ezt a szabályt már részben felhoztuk az előző fejezetben. Ezzel a szabállyal, ami a fogadás sikerének kulcsfontosságú eleme, klienseink tagsági szekciójában foglalkozunk aprólékosabban. Az alapvető aranyszabály persze az, hogy el kell különíteni a fogadásokra szánt összeget (tehát, hogy ennél az összegél ne tegyünk magasabb tétet, a fogadás valószínűségének figyelembe vételével).

8) Ha Ön is szeretne belépni a VIP fogadások társulatba, és kihasználni komplex, professzionális csapatunk információit, illetve elemzéseit, akkor ide kattintva azt megteheti: http://milliomos-fogado.com/#clenstvi

 

Amint azt már jelen cikkben több helyen is említettük: egy komplex, tapasztalatokkal rendelkező, edzett csapat, amely elemzéseket végez, kiértékeli az árfolyamokat, kiépített külső forrásokból begyűjti a háttérinfókat, óriási előnyt jelent hosszútávú sikeres fogadások eléréséhez. Egy ilyen csapat felépítése felőrölhet több tíz ezrest is hetente. Tagjaink komplex csapata szolgáltatásokat nyújt, havonta pár százasért. Úgy hisszük, az így befektetett pénz megtérülésének üteméről itt már felesleges beszélni...

Lépj be tagjaink közé, és kezdj el pénzt keresni fogadásokon keresztül még ma!

Tagság lehetőségei