Ügyfélinterjú

17.09.2018 11:06

Hugó hónapok óta elégedett a velünk folytatott együttműködéssel. Jöjjön, és olvassa el a tapasztalatait.

Szeretné megtudni, hogy hogyan működnek a szolgáltatásaink? Szeretne olyasvalaki tapasztalatairól olvasni, aki már hosszabb ideje együttműködik velünk? Ügyfelünk, Hugó, már több hónapja folyamatosan bizalmat szavaz nekünk. Tartson velünk, és derítsük ki együtt, milyenek is voltak a kezdetek, illetve hogy mi a helyzet napjainkban.

Üdvözlöm Hugó! Kérem, hogy mutatkozzon be az olvasóknak, és mesélje el, miért is kezdett el fogadni.

Üdvözlöm! Akkor hát még egyszer. A nevem Hugó, és egy kisebb cégnél dolgozom. A középiskola elvégzését követően már régebben is időről időre fogadtam, de soha nem értem el jelentősebb sikert. Bár annak idején is sikerült néha nyernem, a nyereményeim mindig 100 euró alatti összegek voltak. Összességében egészen biztosan negatív volt az egyenlegem.

Honnan hallott rólunk, és milyenek voltak a kezdetek?

Pár hónappal ezelőtt a Facebook-on botlottam bele az oldalukba. Bár az ehhez hasonló oldalakhoz meglehetősen szkeptikusan viszonyulok, az Önök koncepciója megtetszett, és úgy döntöttem, hogy hajlandó vagyok kifizetni a tagságért a 40 eurót. Vagy összejön, és egy stabil második bevételi forrásra teszek szert, vagy elvesztem az adott összeget, amit azonban gond nélkül túlélek.

Nos, a kezdetek. Emlékszem, hogy az első két nap után írtam Önöknek egy e-mailt arról, hogy mekkora csalók (mosolyog). Most már tudom, hogy két nap alapján az ember nem ítélkezhet. Emlékszem, hogy az első két tipp nem jött össze, ugyanakkor az azokat sorban követő tizenhárom viszont igen. Úgy vélem, hogy pár nap alatt az emberben nem alakulhat ki felelős vélemény. Legalább 3-4 hétre van szükség ahhoz, hogy az ember tisztában legyen azzal, hányadán is áll.

Azt mondja, hogy szkeptikus volt. Próbálkozott már előttünk valamilyen más tippeket kínáló oldallal?

Az igazat megvallva kétszer is megégettem magam. Először egy barátommal fele-fele arányban fizettük ki a tagsági díjat pár évvel ezelőtt, még a középiskolás éveink alatt. Másodszor pedig egy tenisztippekre szakosodó weboldalnak szavaztam bizalmat. Nem került sok pénzembe, de ezután már sokkal óvatosabb lettem. És hogy őszinte legyek, az első néhány napot követően úgy tűnt, hogy harmadik alkalommal is megégetem magam. Annál kellemesebb meglepetésnek bizonyultak.

Milyen tagsági viszonnyal rendelkezik, és miért? Mik a különbségek?

Standard VIP tagsággal kezdtem, majd három hét elteltével VIP extrát vettem. Megpróbálom egyszerűen elmagyarázni. A VIP tagság elegendő bevételt hozott nekem a kisebb bevásárlásokhoz (cipő, elektronika stb.), a VIP extra ugyanakkor valószínűleg egy második jövedelemforrást biztosít a számomra. El tudok menni nyaralni, fizetetlen szabadságot vehetek ki, többet utazhatok, és nem kell minden egyes vásárláson annyit tépelődnöm.

Vessünk akkor egy rövid pillantást a számokra. Átlagosan mennyit keres nálunk?

Kijelenthetem, hogy egyelőre nagyon fegyelmezett vagyok. Úgy döntöttem, hogy kitűzök magam elé egy célt, és kitartóan megyek majd utána. Az első 6 hónapban ez havi min. 1000 euró nettó volt (a tagsági díj és a megtett tétek levonását követően, stb.). E kitűzött célnak megfelelően választom ki, hogy mekkora összegekkel fogadok. Az első négy hónapban átlagosan havi 1100 euró nettó nyereséget termeltem, úgyhogy elértem a kitűzött célt. Augusztusban egyelőre kb. 400 euró pluszban vagyok. Ha sikerül legalább 6 egymást követő hónapon át havi 1000 eurót keresnem, a következő célom a havi 2000 euró lesz. Úgy vélem, hogy ezen a téren rendkívül fontos a fegyelem. Mégiscsak fogadásokról van szól. Hiszem, hogy jó fegyelemmel jövőre egészen más összegekről beszélünk majd.

Ezt örömmel halljuk. Eddigi sikerei fényében mit gondol arról, hogy miért sikertelenek oly sokan?

Úgy gondolom, hogy a legfontosabbak az információk. A sportfogadók jóval kevesebb információval rendelkeznek, mint a bukmékerek. Gyakran hagyják, hogy elragadják az érzelmeik és a meggyőződésük. A nyereményszorzókat jobbaknak tartják annál, amilyenek valójában. Én már inkább nem is nézem a fogadóirodák kínálatát. Önökre bízom, nyilvánvalóan jobb így (nevet).

És mióta van nálunk, illetve hányszor újította már meg a tagságát?

Nem egész 6 hónapja. Eredetileg a VIP tagsággal kezdtem, jelenleg pedig havi VIP EXTRA tagsággal rendelkezem, amelyet már ötödször újítottam meg. Ennek lejártát követően erősen fontolóra veszem majd a kedvezményes árú éves VIP EXTRA tagságot. Ha az augusztus sikeres lesz, megveszem.

Hugó, és miért éppen MILLIOMOS-FOGADO? Mit mondana rólunk az olvasóknak?

Egyéni megközelítés, professzionális kommunikáció, előzékenység. Na és főleg a pénz. Mindaddig, amíg ez működik, és szép pénzt hoz a konyhámra, nem tudok rosszat mondani Önökre. A többieknek csak azt tudom ajánlani, hogy mindenki adjon neki egy esélyt. Én elégedett vagyok, és Önök is azok lehetnek.

Ezt jó olvasni. Köszönjük az interjút, és még sok kitűnő hónapot kívánunk.

Semmiség, és én is köszönöm.

Lépj be tagjaink közé, és kezdj el pénzt keresni fogadásokon keresztül még ma!

Tagság lehetőségei