Ajánlásaink

Mit mondanak rólunk klienseink?

Eddig összesen 70 tag értékelt bennünket!

Te is klienseink sorába tartozol, szeretnél egy velünk kapcsolatos értékelést küldeni? Minden visszajelzést, ajánlást szívesen fogadunk, láss neki!

KLIENSEINKTŐL BEÉRKEZETT AJÁNLÁSOK

Hugó Baláž


„A srácokkal első héten vagyok, eddig 2000 pluszban vagyunk. Jó lenne naponta több tipp, az az 1-2 naponta néha kevés, de mégis itt van az extra tippek lehetősége, ami ezt a hiányt magas mértékben pótolhatja, mindenesetre mindeddig elégedettség :)."

Zsolt Király


“Még csak három hónapja vagyok tag és még ha százas nagyságrendű kisebb összegekkel is játszok, a srácoktól kapott tippeknek köszönhetően már megvehettem egy új iPhone telefont, meg egy kiruccanást Görögbe, ahova a barátnőmmel együtt fogunk augusztusban repülni. Mindenesetre elégedettség! Nemsokára megengedhetem magamnak a tétek megnövelését, az már sokkal pazarabb lesz!”

Rudolf Vajda


Végre valami, ami működik hosszabb időre is és elég jól lehet vele keresni is egy kis mellékest. Az elején nem hittem, de most már be kell ismernem, hogy tényleg szuper! (A srácok tippjei alapján kb. már három hónapja teszek fogadásokat).

Áron Redl


Szuper elemzesek. Remelem, hogy tovabbra is ilyen jol ki fog jonni a dolog nekunk es hogy lankadatlan rendszeresseggel, hadd nyerjunk egy szep pakli penzt!!

Márk Konrád


“Mar regisztraltam ket ehhez hasonlo rendszerbe a facebookon ahol pofara estem. Ezt a rendszert kiprobaltam utolso lehetosegkent es szerencsere vegre szuper! Megint nyero a szam! Koszonet a vip fogadasok csapatanak :).”

Zita Farkas


Határozottan perfekt! Először hezitáltam, de végülis egy szolíd minőség jött be!

Lépj be tagjaink közé, és kezdj el pénzt keresni fogadásokon keresztül még ma!

Tagság lehetőségei