HOGYAN MŰKÖDÜNK

icon

80%+ sikerességű tippek

Tippjeink sikerességét 80% felett igyekszünk fenntartani

icon

Árfolyam átlag: 2.0+

Tippjeink árfolyamának átlagát a 2.0 határérték felett igyekszünk fenntartani

icon

Időben megadott tippek

A VIP Tippeket igyekszünk a VIP szekcióba elhelyezni minden esetben legkevesebb 24 órával a fogadás tárgyát képező esemény előtt

Miben rejlik sikerünk varázsa?

1

Komplex csapat

Meggyőződésünk, hogy komplex csapatunk a leghatékonyabb fegyver a fogadóirodákkal elleni harcban. VIP tagjainknak küldött valamennyi tipp és elemzés mögött többek közt nem egy professzionális fogadó személy, továbbá árfolyamok kiértékelését, valamint azok “fair value” értékének megállapítását végző két specialista, egy sor hosszútávon közreműködő és tapasztalatokkal rendelkező fogadó fél, több sikeres labdarúgó játékos, két elemző személy, valamint egy asszisztens hölgy áll. Bizonyos további, csapatunkon belüli posztokról – belső politikánkból eredőleg – itt sajnos nem beszélhetünk. De bizonyos lehetsz, hogy VIP tippjeink aprólékos elemzésen esnek át, és hogy sikerességük minél magasabb legyen, több “helyénvaló” szakemberrel és egyénnel működünk együtt!

2

Információ

Manapság a hosszútávon magas sikerességű fogadások megtétele elképzelhetetlen a lehető legpontosabb adatok, legtöbbször háttérinfók nélkül (amelyeket egy „egyszerű“ fogadó nem képes megszerezni). Mi, kapcsolatainknak köszönhetően, az ilyen jellegű információk javarészét képesek vagyunk beszerezni.

3

Alapos elemzés

Sikeres fogadásokra nyújtott tippjeink egyik alapvető építőköve kétségtelenül minden egyes mérkőzés és az azokkal kapcsolatos dolgok alapos elemzése. Egy többórás alapos elemzés nélkül jelenlegi sikerességünk csak egy álom maradna. A korrekt elemzés – véleményünk szerint – teljes mértékben elengedhetetlen bármilyen sporteseményre megtett fogadás előtt (amennyiben azt valaki valóban komolyan gondolja, és az árfolyamos fogadásokra nem mint egy hazárdjátékra tekint, ami pontosan csak a pénzt csalja ki a pénztárcájából).

4

Kapcsolatok

Nem hiába mondják, hogy bármilyen kapcsolat jó valamire. Mi hisszük, hogy fogadások esetén ez duplán érvényes. Ezért, a VIP tippek elkészítése során nagyon gyakran ki is használjuk fogadó tevékenységgel foglalkozó csapatunk eddigi működése folyamán kiépített értékes kapcsolatok széles skáláját.

5

Know-how

Meggyőződésünk, hogy a fogadások – csapatunk tagjai által képviselt – know-how értéke eléggé magas szintű. Itt most nemcsak a “fogadói érzékről” beszélünk, hanem a már eddig átélt sémákról és módszerekről is, amelyeket VIP tippjeinken keresztül továbbadunk klienseink felé.

6

Bankroll

A hosszútávon nyereséges fogadások kiemelkedően fontos tényezője a pénzügyeket és a fogadási téteket érintő egyfajta fegyelem. Több fajta stratégia létezik a fogadási célokra szentelendő anyagiak kezelését illetően… Mi a Bankroll problematikát figyelembe vesszük már VIP tippjeink elkészítése során, ebből adódóan klienseink valamelyike tudatában van, milyen maximális illetve ideális összeget érhet el saját vagyonának az a része, amelyet adott tippjeinkből kiindulva fogadásokra szándékozik költeni.

Hogyha szeretnél klienseink sorába tartozni, és sikeres fogadások útjára lépni, amelyek idegeskedés helyett szimpatikus összegű nyereményeket képesek nyújtani, használd ki az alább látható TAG SZERETNÉK LENNI gombot!

Mennyi pénzt kereshetek a segítségetekkel?
Válaszd meg azt az átlagos összeget, amelyet fel akarsz tenni minden egyes fogadás tétjegyén.
Pénznem: EUR HUF
Egy héten belüli felbecsült kereset: 0 EUR
Egy hónapon belüli felbecsült kereset: 0 EUR
Fogadásokra legkevesebb xxx saját ráfordítás kellene.: 0 EUR